Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00-13.00 θα βρίσκομαι στο χώρο του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Σαββάλα στην Αθήνα, Ζωοδόχου Πηγής 18, για να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από την επανάληψη της ύλης της Γ' Λυκείου με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου βιβλίου μου: "Θέματα Φυσικής για τις εξετάσεις".



Το βιβλίο αυτό είναι η μετεξέλιξη του προηγούμενου βιβλίου "Θέματα φυσικής" που κυκλοφορούσε από το 2006. Στα νέα "Θέματα Φυσικής" έχουν γίνει πολλές προσθήκες νέων θεμάτων, ενώ έχει διατηρηθεί το πλείστο μέρος των παλιών θεμάτων. Επίσης έχω διατηρήσει ανέπαφη τη δομή του βιβλίου ανά κεφάλαιο (1ο θέμα, 2ο θέμα κοκ).
Τέλος, έχω ενσωματώσει στην αρχή κάθε κεφαλαίου πρόταση μελέτης δομημένη σε βήματα που περιλαμβάνει δύο επίπεδα επανάληψης. Το πρώτο επίπεδο αναφέρεται στα βασικά και ημι-προχωρημένα σημεία που πρέπει να γνωρίζει ένας μαθητής ώστε να έχει καλή απόδοση στις εξετάσεις του καθώς και σε μέτρια επίπεδα δυσκολίας θεμάτων. Το 2ο επίπεδο αναφέρεται σε θέματα εμβάθυνσης, ανεβασμένης δυσκολίας.


Από κάτω εμφανίζεται ο χάρτης για την πρόσβαση στο βιβλιοπωλείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: