Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Κάλεσμα για γνωριμία...



Αγαπητοί φίλοι, με την ευκαιρία της έκδοσης του ανανεωμένου βιβλίου μου για τη Φυσική Γ' Λυκείου κατεύθυνσης (Α τεύχος), σας καλώ να συναντηθούμε στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σαββάλα στην Αθήνα ( Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής 18) τις ημερομηνίες Σάββατο 13/6 και Σάββατο 20/6 και ώρες 11.00 έως 13.30 για να ανταλλάξουμε απόψεις πίνοντας το καφεδάκι μας, αλλά και για να συζητήσουμε τους τρόπους διδασκαλίας κάνοντας χρήση του βοηθήματος αυτού. Θα χαρώ επίσης να προσφέρω τιμητικά στους συναδέλφους που θα παρεβρεθούν ένα αντίτυπο της έκδοσης.

Με εκτίμηση
Γ. Παναγιωτακόπουλος

8 σχόλια:

Αστέριος είπε...

Γεια σου Γιώργο

Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κατι αντίστοιχο και στη Θεσσαλονίκη;
Θα το χαρούμε ξερεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τριανταφυλλίδης Αστέριος

Stergios Nastopoulos είπε...

Καλη επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες που κάνεις. Καλορίζικο και το νέο βιβλίο. Και σ' άλλα με υγεία...

Unknown είπε...

Στέργιο, σ΄ευχαριστώ πολύ. Ζεις στη μεγάλη αγάπη μου, τα Γιάννενα, μιας και εκεί σπούδασα, αν και την τελευταία φορά με απογοήτευσε λίγο. Το τηλέφωνό μου είναι 2109949793. Θα χαρώ να τα πούμε

Άλκης Νικόπουλος είπε...

Γιώργο καλημέρα. Το αντίστοιχο δεύτερο τεύχος υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί πριν από τις Πανελλαδικές 2010; Το ρωτώ για να ξέρω αν είναι να μείνω προς το παρόν με τα προηγούμενα τεύχη... Δεν θέλω να τα "μπερδέψω", καταλαβαίνεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Άλκης Νικόπουλος

Unknown είπε...

Φίλε Άλκη, το 2ο τεύχος της Γ' Λυκείου σχεδιάζουμε να το εκδόσουμε το Μάη του 2010, οπότε αυτή τη χρονιά θα "τρέξει" το 2ο τεύχος που ήδη υπάρχει (με το πράσινο εξώφυλλο)

Giorgos είπε...

Θυμάμαι που χρησιμοποιούσα αυτό το βιβλίο ως μαθητής το 2003 και τώρα είμαι φοιτήτής Φυσικής. Καλή συνέχεια και εύχομαι πολλές εκδόσεις ακόμα :)

Georgio Kosmidis είπε...

Κύριε Παναγιωτακόπουλε καλησπέρα
Είμαι απόφοιτος λυκείου..και πλέον φοιτητής...Θεωρώ προσωπική τύχη που ανακάλυψα τα βιβλία σας και από την α' λυκείου με βοήθησαν σημαντικά στη μελέτη μου.
Υ.Γ 1)Μήπως μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια για τα νέα βιβλια;..τι παραπάνω να περιμένουμε δηλαδή;
2)Η συγγραφή του βιβλίου έγινε πάλι με τον κύριο Μαθιουδάκη;
Ευχαριστώ
Κοσμίδης Γιώργος

Unknown είπε...

Κύριε Κοσμίδη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι ιδιαίτερα που σας έκαναν να αγαπήσετε τη Φυσική.
Το παραπάνω που απαιτείται είναι η ανανέωση. Φρέσκο υλικό, φρέσκο πνεύμα, φρέσκια αντίληψη. Χρειάζεται πάντοτε όταν το βιβλίο βρίσκεται για αρκετά χρόνια στο στίβο.

Να είστε καλά.